Ilves-Sport 23.3.2012: ”Tamperelaiset vievät”

22.03.2012 19.36

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen arvioi Urheilulehden nettisivuilla, että SM-liigan karsintasarja Ilves-Sport on tamperelaisten heiniä.

– Ilves voittaa. Se nojaa parempiin pelaajiinsa. Se pelaa huonompaa jääkiekkoa. Olisi suomalaiselle jääkiekkoilulle hyväksi, että tulisi tämä hissiliike, toinen ylös ja toinen alas. Mutta olen analyytikkona realisti, ja voin todeta, että Ilves vie sarjan, Sihvonen sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia urheiluvedonlyöntiin. Alle on listattu sen kertoimet ensimmäiseen matsiin Ilves-Sport 23.3. sekä sille, kumpi lopulta voittaa koko ottelusarjan.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Ilves-Sport 1,52 (1) 4,70 (X) 4,60 (2)

Ilves voittaa ottelusarjan 1,22
Sport voittaa ottelusarjan 3,90

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa tämän linkin takaa.

Ilves-Sport karsintasarjan lähtökohdat

Mestiksen voittanut Sport on luonnollisesti saanut tuloksellisesti, mutta myös Ilves on napsinut paljon pisteitä viime aikoina. Tamperelaisseura tekikin nettisivuillaan julkaistussa ennakossa selväksi, että sen ahdinko on helpottanut viime aikoina.

– Ilveksen synkkä runkosarja päättyi positiivisissa merkeissä joukkueen napattua pisteitä viidestä viimeisestä ottelustaan. Putki huipentui kolmeen perättäiseen voittoon, joissa tupsukorvat väläyttelivät pitkään piilossa pysynyttä hyökkäyspotentiaaliaan. Ilves-lauman kolhitulle itseluottamukselle tekivät hyvää etenkin onnistuneet viime hetkien nousut takaa-ajoasemasta pisteille ilman maalivahtia isketyillä osumilla. Päätöskierroksen kotiottelussa runkosarjavoittaja KalPaa vastaan tasoitusmaalin syntyminen loppuhetkiltä tuntui jo etukäteen selvältä Ilveksen vedettyä jälleen kerran veräjänvartijansa vaihtoaitioon, Ilveksen nettisivuilla kerrottiin.

Ilves samalla painotti omassa ennakossaan sitä, että avausmaalien tekeminen on sille erityisen tärkeää.

– Avausmaalin merkitys vaasalaisten itseluottamusta kasvattavana ja Ilveksen paineita lisäävänä tekijänä olisi suuri jokaisessa ottelussa.

Urheiluviikko toivotta vedonlyöntimenestystä peliin Ilves-Sport 23.3.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkaus

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

  1. Jallu — 23.03.2012

    Ai niin viime vuonna oli kolme kertaa vahvempi Pelicans vastassa kuin tämän kauden ilves. Nyt on mahdollisuus ottaa se liiga-paikka.

  2. Jallu — 23.03.2012

    Petteri !! Ilves otti pisteitä merkityksettömissä peleissä vastustajalta jotka oli jo paikkansa varmistaneet.Mites perustelet jos joukkue häviää melkein kaikki pelinsä mikä yhtäkkiä viidessä viimeisessä runkosarjan pelissä kääntäisi suht kokemattoman joukkueen voittojen tielle ? Itse en näe kuin merkityksettömät pelit vastustajalle.Kuten yksi pelaaja sanoi ne on vain nimiä seljässä,täytyy olla kova itseluottamus ja jos koko joukkuekin tällä asenteella perjantaina pelissä uskon että joudut tekemään analyysit uudestaan.Kuusitoista parikymppistä kaveria on aivan liikaa yhteen liigajoukkueeseen kerralla siinä ei ole pelaajilla liigakokemusta kuin yksi kausi! sportissakin on pelaajilla miesten pelejä melkein kaikilla ja monelta vuodelta, ei mikään ihme että karsinnat kutsui todennäköisesti myös Mestis ..

Jätä kommentti6 × = kolmekymmentä kuusi