Ilves-Sport 23.3.2012: ”Kutkuttavat lähtökohdat”

23.03.2012 05.21

Jääkiekon SM-liigan karsintamatsin Ilves-Sport pitäisi olla tamperelaisten heiniä, ilmoitti kiekkotoimittaja Harri Hepojärvi. Hän painotti, että Ilves on pelaajiensa puolesta jopa SM-liigan keskikastia, kun taas Sport ei ole materiaalinsa puolesta edes Mestiksen ykkönen.

– Lähtökohdat otteluun ovat siis varsin kutkuttavat. Ilves on ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta kaikki on mahdollista. Luotetaan kuitenkin siihen, että tamperelaiset harjaavat avausottelun kotiyleisön tuella. Ykköstä siis lapulle, Hepojärvi neuvoi vedonlyöjiä Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa mehukkaita kertoimia karsintapeliin Ilves-Sport 23.3.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Ilves-Sport 1,45 (1) 5,25 (X) 4,90 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafe on erinomaisesta toiminnastaan tunnettu rahapeliyhtiö, jolla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-artikkeli.

Ilves ja Sport karsinnoissa

Kuten yllä on sanottu, karsintasarja alkaa pelillä Ilves-Sport 23.3.2012. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Vaasassa tiistaina 27.3.. Alle on listattu loput otteupäivät.

Ilves-Sport 29.3.
Sport-Ilves 31.3.
Ilves-Sport 3.4. (pelataan tarvittaessa)
Sport-Ilves 5.4. (pelataan tarvittaessa)
Ilves-Sport 7.4. (pelataan tarvittaessa)

Kumpi voittaa ottelusarjan, Ilves vai Sport?

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen arvioi Urheilulehden sivuilla, että Ilves pelaa SM-liigassa myös kaudella 2012-13.

– Ilves voittaa. Se nojaa parempiin pelaajiinsa. Se pelaa huonompaa jääkiekkoa. Olisi suomalaiselle jääkiekkoilulle hyväksi, että tulisi tämä hissiliike, toinen ylös ja toinen alas. Mutta olen analyytikkona realisti, ja voin todeta, että Ilves vie sarjan, hän tuumi.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus