Hulk: Barcelona ja Real Madrid kiinnostavat

07.03.2012 05.22

Portugalin jalkapallosuuruuden Porton tähtihyökkääjä Hulk myönsi, että hän on kiinnostunut mahdollisuudesta toiseen Espanjan jättiseuroista, Barcelonaan tai Real Madridiin.

– Pidän kovasti Portosta, mutta kuka ei haluaisi pelata Barcelonassa, kun joukkue on niin taitava? Barcelona tai Real Madrid. Luulen, että sanoisin kyllä näissä seuroissa pelaamiseen, järkäle sanoi A Bola –lehdelle.

Samalla Hulk kertoi, että hän harkitsi siirtymistä Realin paikallisvastustajaan Atletico Madridiin aiemmin urallaan.

– Kun lähdin Japanista, minun piti valita Porton ja Atletico Madridin väliltä. Menin mieluummin Portoon, koska ajattelin, että sopeutuminen olisi helpompaa.

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi huippufutista päivittäin. Sen ohjelmalistalla ovat muun muassa kaikki La Ligan ottelut.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita, joista osa on avannut pelitilin vain urheilua katsoakseen. TÄSTÄ saa lisätietoa yhtiöstä.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus