Innanen: HJK 1 Dinamo Zagreb 1

27.07.2011 15.01

HJK venyy 1-1-tasapeliin Dinamo Zagrebia vastaan jalkapallon Mestarien liigan karsintaottelussa Helsingissä keskiviikkona, arvioi Suomi-futiksen ykköstuntijoihin lukeutuva Timo Innanen.

- Kotikentällään Klubilla on erittäin hyvä mahdollisuus kukistaa Zagreb. On silti muistettava, että vierailijat ovat selkeitä ennakkosuosikkeja etenemään otteluparista jatkoon, vaikka Kroatian pääsarja ei olekaan vielä käynnistynyt. HJK:n vahva vire ja kohentunut itseluottamus puoltavat sitä, että ratkaisu siirtyy Kroatiaan, jossa pelataan viikon päästä toinen osaottelu, Innanen arvioi Urheilulehden sivuilla ja painotti samalla, että helsinkiläisten on kuitenkin oltava huippuiskussaan.

- Mikäli HJK ei pelaa parasta mahdollista otteluaan, tulee turpaan kuin grillijonossa.

Innanen kertoi samalla oman arvionsa lopputuloksesta.

- Arvioin aiemmin HJK:n voittavan Bangor Cityn yhteismaalein 13-0, ja ennustus napsahtikin kiinni, vaikka ennusteeni jälkeen moni oli valmis passittamaan minut hullujen huoneelle. Nyt arvioin kuitenkin vain keskiviikon kamppailua: HJK-Zagreb päättyy tasatulokseen 1-1.

Vedonlyönti HJK-Dinamo Zagreb –ottelusta 27.7.2011

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva palkittu rahapeliyhtiö Unibet antaa HJK-Dinamo Zagreb –peliin paljon erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia, joista alle on listattu vain muutama.

Rekisteröidy Unibetille erikoistarjouksen hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 100:n euron aloitusbonuksen vedonlyöntiin!

HJK menee jatkoon 3,30
Dinamo Zagreb menee jatkoon 1,28

HJK-Dinamo Zagreb 2,70 (1) 3,20 (X) 2,55 (2)
HJK-Dinamo Zagreb 1,48 (1X) 1,33 (12) 1,42 (X2)

Helsingin Jalkapalloklubin avauskokoonpano

Iltalehti kertoi nettisivuillan, minkälaisella kokoonpanolla HJK lähtee otteluun.

Ville Wallén; Mikko Sumusalo-Juhani Ojala-Mathias Lindström-Rafinha; Erfan Zeneli-Dawda Bah-Aki Riihilahti-Alexander Ring; Berat Sadik-Teemu Pukki

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen teki selväksi, ettei helsinkiläismiehistö aio tyytyä pelkästään puolustamaan kotipelissään.

- Kotona aloittaessa on pakko tehdä 1-2 maalia, sillä kotona on niin paljon helpompi pelata, Muurinen paalutti Iltalehti.fi:ssä.

Lähde: Iltalehti.fi

Veikkaus

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti× kuusi = 54