HIFK-Jokerit 26.3.2012: ”Junaa ei pysäytetä”

26.03.2012 08.14

Jääkiekon SM-liigan pudotuspelisarja HIFK-Jokerit on narripaitojen juhlaa, ennusti lätkätoimittaja Vesa Rantanen Ilta-Sanomien sivuilla.

– En olisi ikinä uskonut, että Jokerit löytää tuon viisikkopelin tiiveyden, nuo roolitukset, tuon kiekkokontrollipelin, sen itseluottamustason pelaamiseen siinä ajassa sen aivan umpisurkean runkosarjan jälkeen. En suostunut näkemään niitä merkkejä. HIFK ei ole sysipaska. Jokerit on ollut sensaatiomaisen briljantti. Tuota junaa ei suista kukaan helposti raiteiltaan. HIFK:lla ei ole yhtä hyvä pelirakenne tällä hetkellä. Kun pelissä ei ole rakennetta, yksilöt jäävät yksin, Rantanen sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe antaa meheviä kertoimia urheiluvedonlyöntiin. Alle on pistetty kertoimet sille, kumpi etenee jatkoon ottelusarjasta ja sille, miten käy ottelussa HIFK-Jokerit 26.3.2012.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jokerit etenee jatkoon 1,22
HIFK etenee jatkoon 3,80

HIFK-Jokerit (26.3.) 2,10 (1) 4,10 (X) 2,85 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafe on erinomaisesta toiminnastaan tunnettu rahapeliyhtiö, jolla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-artikkeli.

HIFK-Jokerit 26.3.

Jokeri-hyökkääjät Nichlas Hardt ja Ilari Filppula eivät lähteneet paukuttelemaan henkseleitään 2-0-johtoaseman johdosta. HIFK nousi Jokereita vastaan 2-0-tappioasemasta voittoon viime kaudella, eikä Filppula halua antaa saman toistua uudestaan.

– Me ei missään nimessä haluta miettiä, mitä silloin on tapahtunut. Me lähdemme jokaiseen peliin 0-0-tilanteesta. Se on hirveän tärkeätä tällaisessa sarjassa. Ne pelit, mitä on voitettu, on voitettu. Seuraavaan peliin lähdetään taas alusta, hän sanoi Jokerien nettisivuilla.

Hardt oli samoilla linjoilla.

– Sarja etenee peli kerrallaan. Maanantaina jatkamme samanlaisella hyvällä joukkuepelillä ja pelaamme toistemme eteen. Sillä tavalla hyvä tulee.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus