HIFK-Jokerit 22.3.2012: ”Tasapeli ei olisi yllätys”

22.03.2012 14.58

Jääkiekon SM-liigan matsi HIFK-Jokerit voi hyvinkin olla tasan torstaina 22.3., ilmoitti lätkätoimittaja Harri Hepojärvi.

– HIFK ja Jokerit kohtasivat runkosarjassa viidesti HIFK:n viedessä peleistä neljä – tosin viimeisimmän vasta rankkareilla. Joukkueet olivat vastakkain myös vuosi takaperin samaisessa pudotuspelivaiheessa, jolloin HIFK eteni lopulta jatkoon seitsemännessä pelissä. Torstain ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista vääntöä, sillä kumpikaan ei taatusti anna senttiäkään periksi. Tasapeli ei näin ollen olisi kovin suuri yllätys, joten haetaan ristiä lapulle, Hepojärvi neuvoi vedonlyöjiä Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa meheviä kertoimia peliin HIFK-Jokerit 22.3.2012. Alle on listattu 1X2 ja kertoimet sille, kumpi tekee ensimmäisen maalin.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

HIFK-Jokerit 1,90 (1) 4,25 (X) 3,20 (2)

HIFK tekee ensimmäisen maalin 1,70
Jokerit tekee ensimmäisen maalin 2,00

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafe on erinomaisesta toiminnastaan tunnettu rahapeliyhtiö, jolla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-juttu.

NHL-legendan vihje HIFK-Jokerit –sarjaan

Nykyään Betsafen asiantuntijana toimiva ex-NHL-legenda Matti Hagman ilmoitti, että HIFK purjehtii Jokerien yli jatkoon pudotuspeleissä.

– Yksinkertaisesti HIFK:n materiaali on parempi jokaisella osa-alueella. HIFK jatkoon otteluvoitoin 4-1, Hagman neuvoi vedonlyöjiä veikkausvihjeessään.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntionnea ottelussa HIFK-Jokerit 22.3.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus