Cristiano Ronaldo ei paina paniikkinappulaa

19.03.2012 22.02

Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo ilmoitti, ettei hän huolehdi madridilaisseuran johtoaseman kaventumisesta. Malagan kanssa 1-1-tasapelin sunnuntaina pelannut Real johtaa sarjaa enää kahdeksan pisteen erolla Barcelonaan.

– Meillä on yhä kahdeksan pisteen johtoasema eikä meillä ole mitään huolehdittavaa, sillä liiga ei ole lähelläkään loppua. Malaga on hyvä joukkue. Heitä vastaan on vaikeaa pelata, mutta emme odottaneet tätä tulosta. Tämä on jalkapalloa. Olimme epäonnekkaita, kun päästimme lisäajalla tasoitusmaalin dominoituamme koko peliä, mutta otamme tämän rauhallisesti. Kun emme tee maaleja, kärsimme, Ronaldo sanoi Realin nettisivuilla.

Erotuomari Miguel Angel Gamez vei Realilta kaksi selvää rangaistuspotkua Malaga-pelissä, mutta Ronaldo ei halunnut syyllistää oikeudenjakajaa.

– Tuomari näytti pelkäävän joidenkin ratkaisujen tekemistä, mutta en tuomitse häntä, sillä hän yritti parhaansa.

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää kaikille pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi huippufutista – muun muassa kaikki Espanjan La Liga –pelit.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus