Boston Bruins–Washington Capitals: Bostonilaiset jatkoon

12.04.2012 04.23

Jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelisarja Boston Bruins-Washington Capitals on bostonilaisten heiniä, ilmoitti Unibetin lätkäasiantuntija Esa Tikkanen.

- Tässä otteluparissa Bostonille voitot 4–2, viidesti Stanley Cup –mestaruuden voittanut Tikkanen opasti vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva huippulaadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa jättikertoimia koko ottelusarjaan. Alle on listattu 1X2 ensimmäiseen matsiin Boston Bruins–Washington Capitals 13.4.2012. Lisäksi alla on myös kertoimet molempien joukkueiden jatkopaikoille.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Boston Bruins-Washington Capitals 1,90 (1) 3,85 (X) 3,55 (2)

Boston Bruins menee jatkoon 1,42
Washington Capitals menee jatkoon 2,75

Huom! Unibet tarjoaa NHL-peleihin myös live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi tehdä silloin, kun peli on kesken. Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi useaan otteeseen valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Muut Unibetin kohteet sarjassa Bruins-Capitals

Unibet antaa useita erilaisia vedonlyöntikohteita Boston Bruins-Washington Capitals -ottelusarjaan, kuten NHL:ään yleensäkin ja muihin urheilusarjoihin.

Unibetin asiakkaat voivat perinteisten kohteiden lisäksi lyödä vetoa muun muassa siitä, mikä on pelin kokonaismaalimäärä ja ketkä eri pelaajat tekevät maaleja.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä ottelusarjaan Boston Bruins-Washington Capitals!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkaus

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttikolme × 6 =