Blackburn-Manchester United 2.4.2012: ”Vierasvoitto tulossa”

02.04.2012 08.56

Valioliiga-ottelu Blackburn-Manchester United päättyy vierasvoittoon Ewood Parkilla maanantina 2.4.2012, arvioi futistoimittaja Kim Räisänen Urheilulehdessä.

– Manchester United on lähtökohtaisesti todella selkeä ennakkosuosikki, sillä useat eri asiat puoltavat joukkueen menestystä. ManU ei voi suunnata Ewood Parkille kuitenkaan takki auki, sillä Rovers kuritti Unitedia kauden aiemmassa kohtaamisessa Old Traffordilla maalein 2-3. ManU:n pelaaminen on ollut välillä joukkueen tasoon nähden melko heikkoa. Joukkue on kuitenkin mestari tasaisten pelien kääntämisessä voitoiksi, sillä United on puristanut monta täyttä pistepottia vaikeasta tilanteesta tai heikon esityksen päätteeksi. Etenkin Manchester Unitedin puolustusta on erittäin vaikea murtaa, ja joukkueen hyökkäystulivoima on Valioliigan vaarallisimpia. Sir Alex Fergusonin suojattien rutiini ja voittamisen kulttuuri ovat erittäin korkealla tasolla, joten voittoputkessa viillettävän Unitedin yltäminen täyteen pistepottiin vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, hän opasti vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia peliin Blackburn-Manchester United 2.4.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Blackburn-Manchester United 8,75 (1) 4,50 (X) 1,40 (2)

Huom! Unibet tarjoa Valioliiga-peleihin myös live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi iskeä silloin, kun peli on käynnissä. Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Unibet-teksti.

Blackburn-Manchester United 2.4.2012

Blackburn-Manchester United –ottelu käynnistyy mielenkiintoisista lähtökohdista. Blackburn on voittanut kaksi viidestä viime pelistään, joista yksi on päättynyt tasan. ManU:n saldo viidestä viime pelistä on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Alle on listattu seurojen viiden viime kohtaamisen tulokset.

Manchester United-Blackburn 2-3
Blackburn-Manchester United 1-1
Manchester United-Blackburn 7-1
Blackburn-Manchester United 0-0
Manchester United-Blackburn 2-0

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Blackburn-Manchester United 2.4.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus