Bayern München-Real Madrid 17.4.2012: “Miten laitapelissä käy?”

17.04.2012 04.00

Asiantunteva futismedia Goal.com kertoi ennustuksensa siihen, miten käy jalkapallon Mestarien liigan välieräpelissä Bayern München-Real Madrid 17.4.2012.

– Ensimmäisessä osaottelussa avainasemassa on luultavasti se, miten Robben ja Ribery pärjäävät Madridin laitapuolustajia Alvaro Arbeloaa ja Marceloa vastaan. Real-pakeilla voi olla vaikeuksia puolustamisessa. Bayern on lakaissut kaikki alta pois kotikentällään tällä kaudella, mutta heidän pitää tehdä töitä, jotta he saavat pysymään kurissa vauhtia, voimaa ja vastahyökkäystaitoa omaavan – Mourinhon luotsaaman – Madridin tuhovaunun. Bayern München-Real Madrid 1-1, Goal.com arvioi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia Mestarien liigan peliin Bayern München-Real Madrid 17.4.2012. Alla on 1X2 ja 1X2 tuplamahdollisuudella.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Bayern München-Real Madrid 2,60 (1) 3,25 (X) 2,70 (2)
Bayern München-Real Madrid 1,44 (1X) 1,47 (X2) 1,32 (12)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen. Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-teksti.

Bayern München-Real Madrid 17.4.2012

Alla on arvio siihen, millaisilla avauskokoonpanoilla käynnistyy Mestarien liigan peli Bayern München-Real Madrid 17.4.2012.

Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Gustavo, Kroos; Robben, Müller, Ribery; Gomez

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso; Di Maria, Özil, Ronaldo; Benzema

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntionnea peliin Bayern München-Real Madrid 17.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus