Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach -pelin live stream Bet365:n netti-tv:ssä

17.03.2012 05.11

Laadukas rahapeliyhtiö Bet365 näyttää ilmaiseksi kaikille pelitilin avanneille asiakkailleen Saksan Bundesliigan huippupelin Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach 17.3.2012.

Siirry Bet365:n sivuille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ , niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat yhtiöltä 200 $ ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Yli 6 miljoonaa asiakasta omaava Bet365 on tunnettu erinomaisesta toiminnastaan. Yhtiöllä on lukuisia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Bet365-juttu.

Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach 17.3.2012

Alla on arvio siihen, millaisilla kokoonpanoilla aloitetaan ottelu Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach 17.3.2012.

Bayer Leverkusen: Leno; Schwaab, Friedrich, Toprak, Kadlec; Reinartz, Rolfes; Castro, Renato Augusto, Schurrle; Kiessling

Borussia Mönchengladbach: Ter Stegen; Stranzl, Brouwers, Dante, Daems; Wendt, Nordtveit, Neustadter, Arango; Reus; Hanke

Suomifutis.fi kertoi nettisivuillaan, että Borussia Mönchengladbachin päävalmentaja Lucien Favre oli sanonut, että Suomen maajoukkuemies Alexander Ring saattaa olla avauksessa Leverkusen-pelissä.

– Ringin paikka avauksessa on mahdollinen, vaikka hänellä on vielä opittavaa. Hän pelasi Freiburgia vastaan hyvin 20 minuuttia. En kuitenkaan tiedä, onko hän valmis koko 90-minuuttiseen, hän tuumi.

Bayer Leverkusenin ja Borussia Mönchengladbachin vireet

Bayer Leverkusen ja Borussia Monchengladbach ovat olleet samankaltaisessa iskussa viime aikoina: Bayer on voittanut kolme viidestä viime pelistään, joista kaksi on päättynyt tappioon. Borussia on puolestaan hävinnyt vain kerran viidestä viime pelissään, joista se on tosin voittanut vain kaksi. Alle on listattu joukkueiden viiden viime kohtaamisen tulokset.

Borussia Mönchengladbach 2 – Bayer 04 Leverkusen 2
Borussia Mönchengladbach 1 – Bayer 04 Leverkusen 3
Borussia Mönchengladbach 1 – Bayer 04 Leverkusen 1
Bayer 04 Leverkusen 3 – Borussia Mönchengladbach 6
Borussia Mönchengladbach 1 – Bayer 04 Leverkusen 1

Live stream

Bet365:n live stream –lähetysten taso on huippu: videokuva on tarkka eikä se pätki, selostus värikästä ja kommentointi mielenkiintoista ja asiantuntevaa.

Siirry Bet365:n sivuille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ , niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat yhtiöltä 200 $ ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus