Barcelonan toisesta rankkarista suivaantunut Zlatan: Uskomatonta!

04.04.2012 23.45

AC Milanin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic ei pystynyt käsittämään, miksi erotuomari Björn Kuipers antoi Barcelonalle kulmapotkutilanteesta toisen rangaistuspotkun Mestarien liigassa Camp Noulla tiistaina.

Tilanteessa Alessandro Nesta oli kiinni Sergio Busquetsissa, joka on tunnettu näyttävistä heittäytymisistään.

– Miten hän voi antaa siitä rangaistuspotkun? Jos hän antoi siitä rankkarin, olisi hänen pitänyt antaa minullekin. En voinut uskoa, että hän antoi siitä rangaistuspotkun, sanoi Ibrahimovic, joka samalla ilmoitti, että Uefa näyttää suosivan Barcelonaa.

Ibrahimovic antoi samalla tukensa Barcelonan arkkivihollisen Real Madridin päävalmentajalle Jose Mourinholle, joka on usein hämmästellyt Barcelonan taipumusta hankkia vastustajalle punaisia kortteja ja sukellella rankkareiden perässä.

– Nyt ymmärrän, miltä Mourinhosta tuntuu aina, kun hän tulee Camp Noulle, Ibrahimovic sanoi Mediasetille.

AC Milan hävisi Barcalla lopulta 3-1, mitä myös muiden milanolaispelaajien oli vaikea hyväksyä.

– Tuomari puhalsi, ja rangaistuspotkut annettiin. On totta, etten nähnyt, mitä tapahtui. Mutta puhuttuani tuomarille olen sitä mieltä, että hän teki virheen (toisen rangaistuspotkun kohdalla). Jos hän näki, että rike tehtiin ennen kuin pallo oli pelissä, olisi hänen pitänyt viheltää peli poikki, kuten aina toimitaan muuten, keskikenttämies Clarence Seedorf sanoi Goal.com:n mukaan.

Milanin päävalmentaja Massimiliano Allegri oli myös pettynyt Kuipersiin.

– En tiedä, ratkaisivatko tuomarit vai ei. Ensimmäisessä me teimme virheen, sen jälkeen tuomari auttoi Barcelonalle toisen. Valitettavasti olemme ulkona Mestarien liigasta. Olisin mieluummin nähnyt, että se tapahtuisi erilailla, eikä kahdella rankkarilla, jotka näyttivät helposti tuomituilta, Milan-luotsi sanoi Goal.com:n mukaan.

Barcelonan laitapuolustaja Daniel Alves puolestaan antoi tuomarille tunnustusta.

– Suurimmalla osasta tuomareita ei ole persoonallisuutta, mitä tällä tasolla tarvitaan. Jos vetäistään rangaistuspotkualueella, sitten rankkari pitää antaa. Tuomari osoitti luonnetta, itsekin huteran miehen maineessa oleva laitapakki kehui Goal.com:n mukaan.

Lue seuraavasta linkistä, miten voit katsoa jalkapalloa ilmaiseksi Unibetin netti-tv:stä. Yhtiö näyttää muun muassa kaikki La Liga –ottelut!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

 • Unique Post

Kommentit

 1. heh — 05.04.2012

  Tuomari oli täysi paska, kaveri jo antanu yhen pilkun niin pitää laittaa kulmahässäkässä uutta, eikä toi tilanne vaikuttanut peliin ja varsinainen repiminen tapahtui ennen kun pallo oli jo pelissä. Paskan tuomarinki ois pitäny nähä se repiminen jo ennen ja viheltää, että uus kulma…

 2. lol — 05.04.2012

  ”…” Miten real liittyy tähän uutiseen, jalkapallomaailmassa kuules vähä muitakin joukkueita kun barcelona ja real?

 3. Nimetön — 05.04.2012

  jos ei ois se toine rankkari annettu, oisha kuitenki barca voittanu 2-1

 4. ... — 05.04.2012

  Jos vetäistään rangaistuspotkualueella, sitten rankkari pitää antaa. Tuomari osoitti luonnetta, itsekin huteran miehen maineessa oleva laitapakki kehui Goal.com:n mukaan. urheiluviikko… kirjottajat pelkkii real faneja joist ei tuu ikinä mitää.

 5. Nimetön — 05.04.2012

  zlatan on vähä katkera

Jätä kommenttiyhdeksän − 6 =