Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012: ”Vierasjoukkue pelaa avoimesti”

07.03.2012 05.18

Jalkapallon Mestarien liigan ottelu Barcelona-Bayer Leverkusen päättyy kotijoukkueen murskavoittoon Camp Noulla keskiviikkona, ennusti GoonersGuide.com-vedonlyöntisivuston vihjaaja Davinda Aulak.

– Mielestäni pelityyli, jolla saksalaiset pelasivat ensimmäisessä osaottelussa, oli liian avoin. He eivät oikeastaan voi muuttaa sitä täällä, koska heidän pitää tehdä ainakin kolme maalia edetäkseen jatkoon. Barcelona-Bayer Leverkusen 4-0, Aulak povasi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia Mestarien liigan otteluun Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Barcelona-Bayer Leverkusen 1,15 (1) 7,50 (X) 20,00 (2)
Kerroin Barcelonan 4-0-voitolle on 9,00

WOSB.com-vedonlyöntisivusto puolestaan ennusti, että peli päättyy 3-1. Unibetin kerroin Barcelonan 3-1-voitolle on 11,50.

Huom! Unibet tarjoaa Barcelona-Bayer Leverkusen –matsiin, kuten muihin Mestarien liigan peleihin, niin sanotun 0-0-takuun, jossa ohi menneestä tulosvedosta saa rahat takaisin, jos peli päättyy maalittomana.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi Barcelonan 1-3-voittoon, joten – kuten Aulak painotti – Bayer Leverkusenin on pakko hyökätä. Barcelona on ollut kuitenkin väkevässä lyönnissä viime aikoina: se on voittanut kaikki neljä viime peliään. Sitä ennen se kärsi yllätystappion Osasunalle. Bayer Levekusenin saldo viidestä viime pelistä kolme voittoa ja kaksi tappiota.

Urheiluviikko toivottaa onnea vedonlyöntiin matsissa Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012!

Mestarien liiga 7.3.

Barcelona-Bayer Leverkusen ei ole ainoa ottelu Mestarien liigassa 7.3.. Samana päivänä pelataan myös Apoel Nicosia-Lyon. Alle on listattu Unibetin 1X2-kertoimet matsiin.

Apoel Nicosia-Lyon 3,00 (1) 3,40 (X) 2,35 (2)

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus