Barcelona-Bayer Leverkusen: ”Antaako Guardiola peliaikaa reserveille?”

07.03.2012 07.33

Jalkapallon Mestarien liigan matsista Barcelona-Bayer Leverkusen tullee tylsähkö Camp Noulla keskiviikkona, ennusti Goal.com-sivusto, joka muistutti, että Barcelona voitti ensimmäisen osaottelun tylysti 1-3. Näin ollen kotijoukkueelle riittää niukka tappiokin jatkopaikkaan.

– Toisessa osaottelussa on jo vähän kuoleman tuntua. (Barcelonan päävalmentaja Josep) Guardiola saattaa hyvinkin antaa peliaikaa reservipelaajilleen keskiviikkona. Vaikka vierasjoukkue onkin saanut hyviä tuloksia viime aikoina, on vaikea nähdä heidän saavan hyvää tulosta Camp Noulla. Barcelona-Bayer Leverkusen 2-1, Goal.com arvioi veikkausvihjeessään.

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa mehukkaita kertoimia matsiin Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Barcelona-Bayer Leverkusen 1,15 (1) 7,50 (X) 20,00 (2)
Kerroin Barcelonan 2-1-voitolle on 9,00

Huom! Unibet tarjoaa otteluun myös live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi iskeä matsin aikana, sekä niin sanotun 0-0-takuun, jossa jokaisesta huti menneestä tulosvedosta saa rahat takaisin, jos pelissä ei tehdä maaleja.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012

Alla on arvio siihen, minkälaisilla avauskokoonpanoilla käynnistyy Mestarien liigan ottelu Barcelona-Bayer Leverkusen 7.3.2012.

Barcelona: Valdes; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Fabregas, Messi, Cuenca

Bayer Leverkusen: Leno; Schwaab, Friedrich, Toprak, Kadlec; Reinartz, Bender; Castro, Augusto, Schurrle; Kiessling

Barcelona on voittanut kaikki kotipelinsä saksalaisseuroja vastaan sitten kauden 1998-99, kun se hävisi Bayern Münchenille lohkovaiheessa. Bayer Leverkusen puolestaan ei ole voittanut yhtäkään viimeisestä 12 vierasmatsistaan Mestarien liigassa.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus