Arsenalin Bendtner: Taylor ei vahingoittanut Eduardoa tahallisesti

25.02.2008 10.44

Englannin liigamestaruudesta kamppailevan Arsenalin tanskalaispelaaja Nicklas Bendtner tukee Martin Tayloria, joka katkaisi kroatialaishyökkääjä Eduardo da Silvan jalan lauantain liigaottelussa. Bendtner pelasi Birmingham-pakin kanssa viime kaudella, joten hän tuntee Taylorin hyvin.

- Meidän pitää tietenkin ajatella Edua, joka on vakavasti loukkaantunut. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää, Arsenal-pelaaja sanoi Setantasports.com-julkaisun mukaan.

– Tunnen Martin Taylorin, eikä hän yritä koskaan vahingoittaa muita – ei koskaan. Hän on hyvin rauhallinen. Minulle on kerrottu, että hän on hyvin järkyttynyt tästä. Tiesin, että hän tulisikin olemaan. Mutta jalkapallossa tapahtuu tällaisia asioita.

– Vaikka hän ei teekään pahoja taklauksia, tämä oli sellainen. Hän ansaitsi ulosajonsa. Tuomarilla ei ollut vaihtoehtoja. Näin pelaajien reaktioista, ettei loukkaantuminen näyttänyt hyvältä. Näin kaikkien juoksevan kentällä, joten ajattelin jonkin olevan väärin. Se sai meidät hyvin surulliseksi.

Katso Taylorin taklaus tästä.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

 • Unique Post

Kommentit

 1. Spedet — 27.02.2008

  harvinaisen idioottimaisia kommentteja täällä jengi kirjoittaa!

 2. kaverin kaveri — 27.02.2008

  jos tälli olisi tullut Sir Alexin kintuille olisi häly noussut vielä seuraavaan potenssiin

 3. Bergkamp — 26.02.2008

  En usko hetkeäkään Taylorin tahalliseen vahingoittamisyritykseen. Taklaus kuitenkin oli kaikkea muuta kuin puhdas ja punainen kortti ainut vaihtoehto. 3 ottelua pelikieltoa on minimi, mutta omasta puolestani voisi tulla vielä muutama siihen päälle. Jos tekee tuollaista, vaikkakin tahattomasti, niin voi kyllä rankaista normaalia enemmän.

  Ja häly olisi paljon isompi jos kyseessä olisi Messi, Cristiano tai joku vastaava.

 4. täky — 26.02.2008

  Vahinkoja sattuu ku pelataan kovaa ja ollaan välillä varomattomia. Tää nyt oli just pahin mahdollinen mitä tilantees olis voinu tapahtuu. Tosin häly olis paljon pienempi jos taklaus olis kohdistunu johonki derbyn keskikenttäpelaajaan. olisi ja olisi, mitä tässä nyt jossitellessa..meni meni miten..Game on!

 5. Raikaard — 26.02.2008

  Varmaankaan ei Taylor taklannut vahingoittamistarkoituksessa, mutta totta myöskin se että taklaajan pitäisi huomata milloin taklausta ei pisä viedä loppuun. Itse tosin kun en ole Valioliigaa pelannut, en osaa arvioida tilanne nopeuksia tällaisissa tilanteissa ja että kuinka paljon siinä ehtii miettimään että vienkö tämän taklauksen loppuun vai en… Varmaan samanlainen sanktio on tulossa kuin Roy Keanelle aikoinaan siitä surullisesta polveen kohdistuneesta ”taklauksesta”.

 6. keimo — 25.02.2008

  just tällästä välttääkseen Cronttuki välil filmaa. eikä se väärin oo. jos jalka on maassa ja siihe tulee 100 kilon lihanuijaa kylkee ni tottakai katkee… parempi ponnistaa

 7. tonto — 25.02.2008

  Pelikielto loppu kaudeksi olisi sopiva rangaistus Taylorille.

 8. . — 25.02.2008

  Sharp On varmaan ainoa kuka täällä ei ole itsestään tehnyt pelleä. ”lol” teki itsestään jo otsikolla.
  ”Hoah” teki itsestään tyhmän kun alkoi puhua Sharpin älystä, vaikka kaverit tuskin edes ovat toisiaan nähneet ikinä.

 9. oliveri — 25.02.2008

  eduardolle kohtalokas oli se pallon siirto. sama ku lätkäs taklattava vetää kyyryyn laidas. joskus vaan kannattais aatella omaa parasta ja miettii mitä seurauksii on sillä et pakenee tilannetta. ei se eduardon vika ollu mut, varmasti sekin tietää mikä siinä oli se “virheliike”.

  herra(oletettavasti kyl neiti) Sharpilta lainattua. sä et vissii tiiä jalkapallosta yhtää mitää jos et saatana erota jalkapalloa lätkästä, varotan että älä sekota seuraaviin kommentteihis jääkiekkoa tai vaiha osastoa, älä sekota myöskään salibandya äläkä curlingia! oot kyl melkonen penkkiurheilia pelle mitähän lienee harrastatki hevospooloa?!?!??

 10. Nimetön — 25.02.2008

  sharpilla välähtää….

 11. Hoah — 25.02.2008

  Näinköhän ”Sharp” on koskaan pelannut jalkapalloa? Älyltäsi et kovin terävä ainakaan tunnu olevan jos väität että napit edellä liukuminen taklaukseen on puhdas…
  Kai sen nyt ääliökin tajuaa ettei futiksessa vastuu taklauksessa ole taklattavalla vaan taklaajalla, ei sitä voi edes verrata hokiin.

  Eduardo on tuon tilanteen seurauksiin niin syytön kuin olla vaan voi. Ehdottomat lisäsanktiot tuosta Taylorille, vaikka Valioliigaa pelataankin niin jokin järki silti mukaan näihinkin otteisiin. Kuten on monesti todettu, taklaajan pitäisi huomata tarpeeksi ajoissa tietyissä tilanteissa, että taklausta ei pidä viedä loppuun asti juuri tämmöisten seuraamuksien vuoksi.
  Myöhässä tuli ja kuinkas sitten kävikään.

 12. lol — 25.02.2008

  Alanpa tästä pakiksi ja telon muut ja sanon ett oli vahinko, ei oo mun vika ja oon hyvin järkyttynyt!

  Sharp älä tee itsestään PELLEÄ!!!
  (vaikka tiedämmekin, että olet idiootti.)

 13. Sharp — 25.02.2008

  Aivan, eli aivan turha alkaa ketään sormella osottelee. kävi jo miten kävi myöhästä se nyt on itkee.

 14. LFC — 25.02.2008

  Juuri näin. huomattavasti pahempia taklauksia nähdään joka pelissä, paska tsäkä.

 15. Sharp — 25.02.2008

  Must on ihan turha syyttää, tayloria. eduardo siirsi pallon viime hetkellä sivulle. se olis ollu puhdas taklaus ja eduardolle kohtalokas oli se pallon siirto. sama ku lätkäs taklattava vetää kyyryyn laidas. joskus vaan kannattais aatella omaa parasta ja miettii mitä seurauksii on sillä et pakenee tilannetta. ei se eduardon vika ollu mut, varmasti sekin tietää mikä siinä oli se “virheliike”. noita sattuu lisä sanktiot turhia… punanenkin on tuost on varmasti aika tuomari kohtaista! turha alkaa syyttelee ketään! peli tilanne ja palloa yritti.

 16. Gago 91_ Madridista* — 25.02.2008

  Guti Guti Maricoon, Maricoon, Maricoon!

 17. Nimetön — 25.02.2008

  mahad on HOMO HE HE:::::::::

 18. Nimetön — 25.02.2008

  ha ha ha

 19. taylorin kaveri — 25.02.2008

  Se toppari oli homo ja se oli tahallinen teko ja minun mielestä se antsaitsee jotain paha esim ei pelaa enää ikinä. tai maksaa paljon rahaa. ja vankilaan

 20. öööööööö........ — 25.02.2008

  EDuardo on tavallisesti homo

 21. öööööööööö........ — 25.02.2008

  Emmä tiiä

Jätä kommentti8 + kahdeksan =