Arsenal-Manchester City 8.4.2012: ”Vierasvoitto tulossa”

08.04.2012 06.39

Valioliigan huippupeli Arsenal-Manchester City päättynee vierasvoittoon sunnuntaina 8.4.2012, ilmoitti futistoimittaja Kim Räisänen.

– Kummankin joukkueen motivaatio on huipussa, sillä sekä Arsenalin että Manchester Cityn pistetarve on todella suuri. Tasapeli ei olisi lähtökohtaisesti hyvä tulos kummallekaan, sillä molemmat tarvitsevat ehdottomasti kolme pistettä. Sekä Arsenal että Man City pelaavat varsin hyökkäyspainotteisesti joten olisi suorastaan yllätys, mikäli peli päättyisi maalittomaan tasatulokseen. Avoin peli enteilee kummallekin joukkueelle maalipaikkoja, joten lähtökohdat ovat siten hyvin mielenkiintoiset. Arsenalin hyökkäystulivoima on ollut pitkälti R Van Persien harteilla, kun puolestaan Man Citylla on riittänyt ratkaisijoita laajemmalta säteeltä. Manchesterilaisjoukkue on esiintynyt lontoolaisjoukkuetta huomattavasti tasaisemmin, joten vieraiden voitto vaikuttaa myös siten kotivoittoa hieman todennäköisemmältä, Räisänen ilmoitti Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa jättikertoimia peliin Arsenal-Manchester City 8.4.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Arsenal-Manchester City 2,40 (1) 3,40 (X) 2,95 (2)

Huom! Unibet tarjoaa Valioliigaan live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi tehdä kesken pelin.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Arsenal-Manchester City 8.4.2012

Arsenalin saldo viidestä viime pelistä on neljä voittoa ja tappio. Cityn saldo viidestä viime pelistä on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio.

Manchester City-Arsenal 1-0
Arsenal-Manchester City 0-1
Arsenal-Manchester City 0-0
Manchester City-Arsenal 0-3
Arsenal-Manchester City 0-0

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntionnea peliin Arsenal-Manchester City 8.4.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Joukkueet: ,
Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus