Anne-Mari Berg: Cristiano Ronaldo on vähän gay

10.06.2010 12.15

Kohumalli Anne-Mari Berg kertoi Urheiluviikolle, ettei hän aio seurata Etelä-Afrikassa perjantaina alkavaa jalkapallon MM-turnausta. Samalla hän kommentoi pilke silmäkulmassaan futisviheriöillä kirmaavia urheilijoita.

Aiotko seurata futiksen MM-kisoja?

– En aio. Meillä on suvussa kaksi henkilöä, jotka valmentavat jalkapallojunioreita, ja serkkuni ovat pärjänneet hyvin mimmifutiksessa. Itse en ole kuitenkaan koskaan päässyt sisälle jalkapalloon. Siihen varmaan vaikuttaa sekin, että Suomen menestymismahdollisuudet ovat niin pienet – eihän niitä käytännössä edes ole. Ehkä sitten seuraan kisoissa ulkomaalaisia, kivannäköisiä pelaajia.

Eli seuraat enemmän futisuroksia kuin pelitapahtumia?

– Kyllä, bongaan komeita hevilettejä tai kiharia hiuksia.

Millä maajoukkueella on komeimmat pelaajat?

– Voisi olla vaikka Italia tai sitten joku muu. Kaikki tykkäävät siitä (Cristiano) Ronaldosta, mutta mielestäni hän on vähän gay. Hän näyttää olevan niin tarkka ulkonäöstään. Heh, älä nyt sitten pistä siihen, että sanoisin tosissani, että hän on homoseksuaali. Mielestäni hän on vain… vähän gay.

Otetaan seuraavaksi todella gay aihe: Argentiinan jalkapallomaajoukkueen 71-vuotias toimitusjohtaja Carlos Bilardo antoi erikoisen lupauksen MM-kisojen alla. Hän lupasi, että jos Argentiina voittaa mestaruuden, voittomaalin tehnyt pelaaja saa vetäistä häntä hanuriin koira-asennossa…

– Eikä, heh, heh… No se on sitten varmastikin Ronaldo, joka… Anyway, niin…?


Berg pitää pitkistä hiuksista.

Voisivatko tällaiset motivointikikat toimia myös suomalaisessa urheilussa?

– Ei Suomessa, koska suomalaiset urheilijat ovat niin äijiä, metsien miehiä. Jos siellä nyt onkin joku gay, ei hän sitä yritä julki tuoda. Ruotsissa tämä voisi toimiakin.

Jos suomalaiset futis- tai lätkäpomot antaisivat vastaavia lupauksia, olisiko vaarana se, että osalta menisi yliyrittämisen puolelle? Siellähän on Kalervo Kummola, Sauli Niinistö ja niin edelleen…

– No toivottavasti ei.

Lyö vetoa suomeksi palvelevien Betsafen, Betssonin ja Nordic Betin kautta. Samalla saat MUHKEAT BONUKSET!

Jos taas haluat katsoa ilmaiseksi jalkapalloa netissä, klikkaa edellä olevaa linkkiä.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus