AC Milan myy Zlatan Ibrahimovicin?

03.07.2012 14.01

Arvostettu futissivusto Goal.com uutisoi, että Italian jalkapallomahti AC Milan saattaa olla valmis myymään tähtihyökkääjänsä Zlatan Ibrahimovicin.

Milanin toimitusjohtaja Adriano Galliani ilmoitti maanantaina, että Ibrahimovicin jatko milanolaisseurassa on 100-prosenttisen varmaa, mutta Goal.com:n mukaan joukkueen talousongelmat saattavat pakottaa sen myymään ruotsalaisen.

Milan oli jo myymässä luottotoppariaan Thiago Silvaa ranskalaiseen Paris Saint-Germainiin, mutta lopulta brassi jäi milanolaisseuraan. Goal.com:n arvion mukaan Milan myy Ibrahimovicin, Antonio Cassanon tai Robinhon.

Huhut ovat ajoittain vieneet Robinhoa ja Cassanoa heidän entisiin seuroihin, Santosiin ja Sampdoriaan. Goal.com kuitenkin painotti, että edellä mainitusta kolmikosta Ibrahimovicin myynti helpottaisi Milanin taloustilannetta eniten.

Ibrahimovic aloitti ammattilaisuransa Malmö FF:ssä, josta hän siirtyi hollantilaiseen Ajaxiin vuonna 2001. Italiassa Ibrahimovic, 30, on edustanut Milanin lisäksi Interiä ja Juventusta. Hän pelasi espanjalaisessa Barcelonassa kauden 2009-10.

Henkilöt:
Joukkueet:
Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus